Sopyan Hardyansyah. Diberdayakan oleh Blogger.
RSS

Puisi Sunda

Puisi Sunda


KURING JEUNG PEUTING

Jeung dina simpena dalingding peuting

Diiuhan ku mongkelengna dunya

Gusti…

Kiwari… abdi babalik pikir

Dina tembang numanggung dijero dada

Rumingkang…

Sim abdi di ieu bumi

Nyaliara kana kalakay carita manusa

Anu teu eureun dina hiji titik

Arek tandang!

Arek miang!

Arek ludeung!

Ngebat dina jalan ngipayahan….


CATUR JEUNG EMA

Ema…

Cimata peuting…

Mebes kana uga…

Ampun ema…

Dina siloka cimata saha?

Aya pantun lirih saha?

Jero…

Ema ngadidik kula

Dina rungga rusiah didikan ema

Dengkleung dengdek

Diasuh ditutur-tutur batin

Diatik ku untuyan ati ….

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Poskan Komentar